Norgee

Hallå vänner !
Ligger i sängen hos vår värdfamilj som vi bor hos första natten. Rätt konstigt folk må jag säga :S men snällt att de kunde ta hand om oss.
Om några timmar kommer vi dra iväg mot lägerhuset. Riktigt fett !
Bara så ni vet så kommer de att ta min mobil där, så om ni skickar något kommer jag inte att se det förräns på lördag nästa vecka.
Taggelitagga!
Ha det :)


Lunch

Har lunchrast så sitter och håller på med mobilen haha.
Ganska trevligt här idag! Taggar inte alls att komma tillbaka till skolan :( det jobbiga här är att kocken typ hatar mig. Han puttade mig idag för att han ville ha en jävla vatten och sen skriker han "AKTA!" hela tiden. Jävla bitch haha.
Snart slutar min lilla rast så jag måste äta upp.
Hare bra!


Helsingborg

Nu åker jag mot helsingborg för den sista träffen innan norway !! Omggg :D så fuckin kul!! Taggad till tusen *-*

Idag var det iaf en bra dag! Ställde frågorna vi skulle om praoen och det var inte så farligt som jag trodde haha. Sen gick jag in på café o le medan jag väntade på min käre moder. Beata jobbar ju där så jag snackade lite med henne och så.

Två dagar kvar nu. Så skönt men ändå så tråkigt ! Vill inte tillbaka till skolan efter påsk men norge är ju på påsken så man måste ju bara längta haha.

Aja, puss på er!


Drar iväg

Drar iväg mot skolan då jag ska hämta matteboken innan jobbet. Har matteintensiven ikväll så måste ha med boken!


Dagens outfit är bara ett par jeans från carlings, linne från hollister och munkjacka från Gina !
Basic is da shiet (a)

Ha det, puss !


Efter påsk

Kom på att jag glömde nämna vad jag ska göra efter påsk ihihiiii
 
Det är så att jag har funderat på navelpiercing riiktigt länge nu. Och jag har bestämt mig för att göra det nu! Åmajgad så taggad jag är :O 
Månaden efter tänkte jag ta hål i öronen igen haha. Om ni inte visste det så har jag haft det två ggr tidigare men båda gångerna har de växt igen :S heemskt! 
Men grejen är den att båda de gångerna gick jag på gympa och kunde inte ha de på tävlingar så det var liksom därför ;) 
Så nu ska jag ta hål igen! Taggad till tusen :D 
 
 
 

helgen

har inte bloggat på några dagar, jag vet. 
igår var jag iaf väldigt nere av personliga skäl och hade ingen lust att blogga. i förrgår sov belma över så då hade jag inte precis heller tid att blogga :S 
 
som ni såg så gjorde jag ett videoinlägg ! är inte alls nöjd över det haha men skitsamma. 
helgen var iaf mys! i lördags stack jag och belma till emporia vilket var rätt dumt då jag inte hade några pengar haha. sen så kom hon hit och vi skulle egentligen se bio med biobiljetterna vi har men de hade gått ut så vi sket i det hehe.... men vi hyrde film istället så det var bara mysigt!
på söndagen gick jag på högmässa medans belma åkte hem. sen åkte jag hem och utförde lite jobb som att åka till tippen och slänga saker med mamma panta burkar och lite sånt. 
efter dte så hade jag pengar till det läppstift som jag ville ha så jag och belma täffades igen och åkte in mot malmö haha. men jag köpte det inte. pallade inte lägga pengar på det. sen så åkte vi in till emporia igen för belmis skulle byta hennes byxor till en större storlek inne på hollister. 
yes. that was that.
 
 
tagga snöstorm imorgon !!! fyfan säger jag bara. thank god att mamma är hemma och kan skjutsa mig (a)
 
nu ska jag lägga mig med en ansiktsmask och bara slappna av. 
 
puss :*
 

Videoinlägg 4


tjabba kompisar

Som ni ser är inte videoinlägget uppe haha. När det var 37 minuter kvar så stannade hela grejen och jag var tvungen att gå till sängs.
Men jag gör ett nytt i helgen istället :*
Idag var det iaf helsingborg som gällde efter jobbet. Fick sluta typ en timme tidigare så det var ju bara chill. Stannade på make up store på vägen till stationen och pröva ett läppstift som satt otroligt fint! så nu gäller det att på något sätt tjäna in pengar så att jag kan köpa det haha. 
Sen så satte jag mig på stationen med en chai latte och väntade på att einar skulle komma. Sen kom han och vi åkte iväg mot helsingborg. När vi väl kom fram såå var alla där utom ledaren men han kom efter några minuter. Sen så stack vi och köpte hoodies på gina som vi sen ska trycka CISV-loggan och ett annat tryck på. 
Efter det gick vi till biblioteket och där var en kille från city helsingborg som ville intervjua oss haha. Så om ni bor i helsingborg kan ni läsa om oss i city imorgon. Hoppas inte bilderna blev allt för fula på mig haha. Kommer såklart att länka artikeln också imorgon :)
Sen skulle vi börja fixa en plansch och den blev skitbra ! Inte helt klar men vi fixade med massa paljetter och sånt shit! Riktigt feet :D 
Imorgon är det fredag och efter jobbet ska jag bara mysa med Ceasar och sen ska jag åka hem och antagligen mysa framför glee eller något annat mys :) 
I helgen så ska jag nog träffa belma (om hon är frisk - hoppas hoppas hoppas!!!) och vi ska då tille mporia och sen ska vi se Ego. Det kommer blir riktigt fett! Har ju inte sett belmis på evigheter !
Aja, nu får ni ha det bra!
Dö inte, puss :*

Be ready

hej kompisar!
myser i soffan med gifflar (a) 
kollar igenom bloggar. jag har typ sju bloggar jag kollar igenom vardagligen, och sen väldigt många (såklart) som jag kollar lite då och då. Det är så mysigt att läsa bloggar tycker jag ! 
Håller iaf på att ladda upp ett videoinlägg! Däremot har det inte kommit så långt utan det är ändå 46 minuter kvar -.-
 
Men jag laddar upp det senare hoppas vi!
Ha det :*

Praoo

Sitter i vardagsrummet och har precis fixat mig ! Vid halv tio drar jag iväg mot saluhallen och sen kan jag börja praoa :D aaaahhh så kul !!!
Så det ska jag göra idag ! Superkul :)
Ha de bra puss :*


Crazyyyy

tja kompisar!
sitter nyduschad i sängen, lyssnar på musik, snapchattar med folk (snapa du med till miiiiig: heddagabrielson) och myser :)
idag vaknade jag vid halv tio och efter ett tag stack jag till s:t hans med kameran !
var där väldigt länge och jag nämnde det här med bilden till mänskliga rättigheter och karro fick en idé attr vi skulle måla halva henne brun. Så vi gjorde det och sen så blev det superbra!
När jag vl kom hem så skulle jag ladda upp bilderna och allt är som vanligt och jag trycker på "radera bilderna från minneskortet" som jag alltid gör. Men när jag ska välja vilken bild jag ska ha så är nästan alla bilder helt svarta, inklusive alla dom jag tänkte välja mellan. Så ag blev så sur och arg så det är inte klokt! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men får väl försöka på något i sista sekund :(

jag kom på att under tiden jag inte bloggade har jag gjort en till harlem shake! vi gjorde en med några av tyskarna när de var här på lördagen på middag. Så jag lägger upp den så att ni får njuta av ännu en dålig harlem shake !
puss :*

Drar iväg till matteintensiven (a)


Horisonten

Sitter i sängen och lyssnar på musikia :D 
Kom på att jag inte visat det jag köpte på emporia förra helgen så nu får ni en liten ful bild :*
Insåg att jag hade glömt att säga att jag köpt massor av grejer hahaha men det får ni se på bilden !
Idag har varit en väldigt lugn dag. Stack till s:t hans nån timme efter att jag hade vaknat och kom hem vid 2 och sen har jag bara suttit vid datorn, varit ute och tagit misslyckade foton och myst. 
Nördar vinnarlåten lite haha, den är ju faktiskt rätt bra :) 
 
Aja, har inte mycket mer att säga ! 
puss och kram! 
 
Högmidjade jeans - Carlings / iPhoneskal "glasögon" - New Yorker - Svart skal med spets & pärlor - Glitter - Bikinitopp - Hünkemöller - Fit Me powder - Kicks - Armband med ögla för långfinger - New Yorker
 


Big love

Har precis vaknat och borde dra mig upp så snabbt jag kan, lättare sagt än gjort... Eftersom jag fortfarande har en hemsk förkyning så betyder det att jag knappt kan sova på nätterna utan jag vaknar med otrolig täppt näsa eller att jag hostar något förfärligt! 
Det är ganska hemskt :( 
Idag har jag iaf studiedag vilket betyder att jag inte behöver göra nåååågoonting (förutom att mata Ceasar...) :D
 
Men jag ska nog ta mig upp och laga en riktigt härlig och nyttig frukost, sen så ska jag väl åka till Ceasar en stund men kan inte vara där så länge eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra haha, antagligen ska jag försöka fixa en bild som har med mänskliga rättigheter att göra... Inte världens lättaste :S Men det ska jag göra för att när vi åker till norge så kommer vi att ha en plansch med bilder som handlar om mänskliga rättigheter i Sverige. Så det blir en utmaning, men jag tror jag har några idéer :)
Nu är det iaf 13 dagar tills vi åker! Taggar sönder :D 
 
Jaja, ha det bra kompisar :*
 

Mellofest

bild tagen från svt.se
 
Robin Stjernberg vann ju igår. Rätt coolt att han tog sig från andra chansen och vann hela tävlingen! 
Tyckte faktiskt att ha var en värdig vinnare :) och eftersom han fick flest röster av den internationella juryn så betyder ju det att det kanske kan gå bra för oss i år igen ! 
Så nu är det väl bara till att vänta tills europa-tävlingen drar igång! 
 
 
Idag ska jag inte göra så mycket. Prästen från konfalägret jag ska på i sommar kommer hit och ska prata lite med oss och sånt. Känner mig fortfarande rätt dålig så annars ska jag mest bara ligga i sängen och vila. 
 
Puss :*
 

februari-mars

hej kära vänner!
jag har inte bloggat på två hela veckor.... ooooopsiieeee hehehe -.-
detta har mest varit för att när jag kom hem från egypten hade jag massa saker att göra! skulle träffa gänget som jag ska till norge med på onsdagen och sen på torsadgen kom tyskan. sen så skrev jag inte under tiden hon var här och i torsdags blev jag sjuk och har inte orkat skriva. 
nu kommer jag skriva om aaaaaallt som har hänt och ladda upp massor av bilder! så you better be happy ! 
kör på att jag lägger upp bilderna när jag berättar om det ! så fattar ni ;)
 
vi kan börja med egypten :) 
jag sa ju att jag och mamma skulle ut på delfinsnorkling i det senaste inlägget. så dagen efter så åkte vi på snorklingen (no shit) ! det var en båttur och jag och mamma var först så vi fick ligga på madrasser i fören och det var verkligen superhärligt! 
så när vi låg och väntade på att båten skulle köra iväg hade vi den här utsikten:
 
Riktigt härligt!
 
Sen körde vi iväg mot reven (y) tog rätt lång tid och innan vi kommit fram ser vi delfiner som simmar typ precis bredvid båten :D så jag kastade upp kameran och började fota! 
herregud vattnet (a)
 
sen så kom vi fram till revet -you don't say- och vi hoppade i och började snorkla! tyvärr såg vi inga delfiner när vi väl snorklade så det var ju rätt bull :( men jaja, vi hade iaf sett några :D 
 
Vi snorklade på två olika rev och jag såg några otroligt fula fiskar, fyfan haha. 
 
Yees, nu ska ni få lite bilder från hotellet där vi tillbringade alla andra dagar den veckan!
^känner mig poetisk och sånt^
 
aja, på tisdagen så drog vi hemåt och vi kom hem vid typ tolv.... sen dagen efter vart det no-prov och jag fick reda på att jag skulle upp till helsingborg på kvällen. men jag klarade det! woohooo!!
sen på torsdagen så slutade vi tidigt och jag stack hem och städade mitt rum och badrummet! vid sju drog vi ner till stationen för att möta tyskan! när vi väl hade träffat henne så åkte vi hem och gjorde varma mackor. på fredagen vart det först lektioner och lite sånt shit. sen så var det välkomstceremoni och jag skulle visa upp ett bildspel som först strulade som sjutton men vi fixade det i sista sekund, bokstavligen. 
tog bara med mig kameran på fredagen och det blev ändå inte så bra bilder så jag lägger inte upp nåt från det. lev med det.
sen blev det en jävla stressig helg! på lördagen fick vi reda på att några skulle till högevall och då stack vi också dit. sen så skulle vi mötas klockan fyra på laserdome men eftersom jag inte hade någon aning om att man måste vara där tjugo minuter innan man ska börja så åkte vi typ 15.35 hahahahah.... 
aja, det löste sig och vi hade skitkul! sen så skulle det vara middag hemma hos mig för 14 pers så det var ju ett jäkla ståhej att fixa det. men det löste sig också ganska bra, bara det att tyskarna satt med tyskar och snackade tyska hälften av tiden! 
 
på söndagen stack vi till emporia och jag köpte lösnaglar, nagellim, en ny bikinitopp, nya jeans, underkläder och sen massa fika och sånt hehe... 
sen gick typ resten av veckan och jag blev sjuk på den sista dagen! weehoooo -.- 
men det klarade sig rätt bra, könner bara lite skuldkänsolr då jag inte kunde säga hejdå till min kära tysk på stationen utan fick göra det när vi lämnade henne på skolan på morgonen :( 
 
efter det har jag bara varit hemma och idag så skulle jag egentligen mata med agnes så jag stack dit men var tvungen att åka hem för jag kände mig urdålig :( det bara snurrade i huvudet och det kändes som jag skulle spy och svimma. 
 
well, om ni har läst hela vägen ner hit har ni varit otroligt (!) duktiga! 
 
ha det fint gullungar :*
 
 
ps. vill bara säga att alla bilderna är mina så försök inte att stjäla om det nu på något konstigt sätt skulle komma upp i er hjärna :)