Hey baby

Hej!
Sitter i mitt rum med lille emsi! Vi beslutade att hon skulle sova över här eftersom att vi har sovmorgon imorgon och hon ville inte åka med taxin som gick normal tid. Vi har tittat på en halv film, ätit chips, druckit läsk och flummat i övrigt. 
Var på nova idag och kollade lite. 
Denna godbiten fick följa med mig hem idag. Sjukt fin tycker jag!
 
Och såhär ser den ut på :)
 
 
Nu ska jag försöka göra spanskan! 
Puss :)<3

Beslutsångest

Hur ska jag tona mitt hår nästa gång?!
Hjälp mig!

1. Inte tona det alls, vara blond
2. Så som jag brukar tona det, brunt
3. Mörkrött
4. Mörkbrunt/svart


Take what i found

Hej alla fina!
Sitter i sängen och lyssnar på musik. 
Idag har jag inte gjort någonting. Så sjukt tråkigt. Ni kanske såg det på videon? Hahah, sjukt -.-
Imorgon får jag se vad jag ska göra, antagligen göra massa läxor och sådär. Tänkte ladda upp lite fler bilder från paris... Det gör jag! Om ni inte pallar titta så gör inte det vettja :) 
Puss :)<3
 
älskade kusinen :* <3
 
peddosmile, i know hahahaha
 
 
 
 
 
 
 
 

NY INGET LIV/FLUMM VIDEO!!

Här har ni länken till min nya videoooo :D
http://www.youtube.com/watch?v=h94ZSqwk0L0&feature=youtu.be
 
hihihihhihihi <33

bad update

verkligen ledsen för dålig update. grejen är den att det har hänt så jävlans mycket ganska jobbigt på senaste tiden så jag vet inte riktigt vad som händer.
Idag har det varit lerbäcksloppet! Ni skulle sett vår entré! Herregud som vi köttade! Först gick tre säkerthetsvakter (Egil, Otto och Kalle) som var helt sjukt perfekt bra utklädda. Sen kom jag och julia i våra onepieces och höll i en svensk flagga. Bakom gick nästan hela klassen och alla ropade högt "8B, 8B, 8B". ALLA tiitade! Hahah sjukt kungligt ändååå :*
Sen fick vi sticka och jag drog till Ceasar. Pallar inte att daniel och nils dyker upp även fast dom har ringt mig och sa att dom inte skulle -.-
Sen gick jag hem, när dom hade stuckit. Jag typ nästan slocknade i sängen så trött jag var. Sen ringer dom två jävlarna igen och säger att nils har skrapat upp hakan rejält, och att dom var på annehem. Så jag fick sticka dit med papper och plåster så att han fick lite hjälp. Sen säger dom att jag ska få en överraskning men att jag inte skulle få den där. Så jag stack hem och sen ringer daniel. Slutade med att jag fick en liten förlåt-present för att dom dök upp på s:t hans. Gulligt :3
Imorgon ska jag iaf sova länge. Har ju inte gjort det på en hel vecka. I frankrike fick jag ju gå upp 7 -.-
Ha det super!
 
 
 

Let him go

Yo!
Sitter i en obäddad säng och lyssnar på härlig musik.
Tänkte börja på min hemskunskapläxa + plugga till läxförhöret i samhällskunskap.
Var och spände tandställningen idag. Nu har jag så förjävligt ont att jag inte ens kan prata. Fuck this shit -.-
Och sen bir man ju så jävla trött när man har ont. Så jag håller på att slumra till hela tiden.
Som tur är så kom pappa in med lite glass till mig.
Idag har varit en helt sjuk dag.. Jävligt mycket har hänt. Skitkul, tråkigt och helt jävla hemskt. Helt olika saker.
Tänkte faktiskt gå och duscha, så att jag får lite ny kraft. 
Puss!
 
Bilder från pariiis :)<3
 
 
 
 
 

Fucking skit

Hatar när man spänner tandställningen! Det gör så jävlans satans ont 😠
Nu ska jag iaf till mataffären, dels för att handla mat, dels för att jag har en hemkunskapsläxa där jag måste ha utforskat i en butik.
Puss!


Walk away

Hej alla vackra!
Kom hem idag vid 10.30 och sen åkte jag till skolan vid 11. Jag ska nu berätta om min upplevelse de senaste två dagarna. Om ni inte pallar läsa, läs inte. Men om ni vill veta varför jag kom idag och så idag, så kanske ni vill läsa :)
Vaste (min kusinis) och mormor skulle ta ett flyg som gick två timmar innen vårt och dom åkte därför till flygplatsen tidigare. Sen tog jag och mamma en runda i Paris och jag fick fota eiffelltornet och vi tog en Crèpe på ett supermysigt café. Efter det skyndade vi oss till flygplatsen och när vi väl skulle checka in så säger en i personalen att flyget blev överbokat. Airfrance gör så när dom tror att man inte kommer och därför släpper dom in annat folk för att tjäna pengar. Jävla skitbolag. Då skulle vi få skadestånd, gratis hotell, gratis nya boarding pass och gratis middag. Vi trodde ju att vi skulle få bo på t.ex. Hilton eller något annat eftersom att han sa att vi skulle få ett hotell som var 4-5 stjärnor. Då kan ni förstå hur sur jag blev när han säger att vi ska bo på ibis. Vafan?! 
Vi fick ett rum på typ 2 kvadratmeter och vi blev typ skitsura hahaha. Som tur var så hade vi internet vilket vi inte hade haft på det andra hotellet. 
Flyget skulle gå 7.20 och boardingen skulle börja 6.50. Därför var vi tvungna att vara på flygplatsen typ kvart över 6. Vi skulle gå upp 5.45 då. Förstår ni hur trött jag var?! Hemskt. 
Sen kom vi iaf på planet och allt gick bra. Sov typ halva resan så var inte lika trött sen. Men fortfarande trött. Väldigt trött.
Aja, sen kom jag till skolan och allt gick fint.
Nu måste jag göra klart min franskaläxa.
Bilder kommer imorgon.
Puss!
 

On my way to Paris

Sitter på tåget mot Köpenhamn och snart så måste jag stänga av dataroaming. Jag och mamma kanske tar en tur i självaste Paris på söndag eftersom att mormor och Vaste (min kusin) åker hem 4 timmar innan oss :) Jag är alltså superduperglad!
Jag var nära på att glömma kameran men det var en jäkla tur att mamma kom ut med den sen när jag satt i taxin.

Om det är internet på hotellet så bloggar jag då.
Annars så får ni ha en super fredag och helg!
Puss!


Var sin sida

Gör ett blogginlägg i farten av allt packande. Jag hatar att packa. Det är mycket lättare att packa när man ska tillbaka. Då har man ju redan valt ut allt. Nu ska man ju välja ut alla grejer man ska ha med sig och så. Sjukt jobbigt.
Det är en bild jag skrattar så hysteriskt mycket åt varje jävla gång. HAHAHAHHAHAHAHH
 
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA FLABBAR IHJÄL :'D
 
 

More than friends

Såg precis en så jävla rolig video på youtube! HAHAHAHAHAHAH :'D

Someone

Helo!
Sitter just nu på s:t hans gården och väntar på att folk ska komma. Vi slutade tidigt idag eftersom Karin skulle på någon kurs. Det fanns bara en vikarie ledig och han fick den andra gruppen. Så vi slutade 13.10. Herregud så skönt!

Igår kom min jacka! OMG! Jag på riktigt älskar den! Den passar perfekt och är superdupermysig!

Imorgon drar jag till France! Det blir nog ett sista inlägg innan jag åker, men sen får vi se om det finns något internet på hotellet. Annars så får ni ett inlägg på måndag! Även massor av bilder!

Ha det super!


Vi kan bli nånting

Sitter i sängen och ska snart gå och lägga mig. 
Imorgon har vi no-prov så jag har pluggat hela kvällen. Uschigt värre!
Idag var jag i skolan och sen stack jag till s:t hans. Jag hade kameran med mig så jag fotade lite fina Ceasarbilder. Här får nin njuta av två stycken :) Det kommer säkert fler med tiden.
Jag och maia ska ju börja på dans och nu har vi hittat ett bra program på kulturskolan som vi hoppas kan komma in på. 
Och på fredag ska jag till......................... PARIS! OMG! Så sjukt kul! Fast vi ska bara vara på disneyland eftersom att min kusin på 6-7 är också ska med. Och då skulle det vara tråkigt för honom att vara inne i Paris. Bullshit -.- Men det kommer ändå att bli superkul! Kan nog inte blogga därifrån men i får bilder sen när jag har kommit tillbaka. 
Nu ska jag gå och lägga mig. 
Puss och godnatt! :)<3


 

Just you

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggat på typ 2 dagar nu. Allt var så mycket i helgen och igår vet jag inte varför jag inte bloggade... Men nu får ni ett litet inlägg. Jag kommer att göra ett videoinlägg sen i veckan så att ni får njuta lite av det.
Puss!

Charmigt?


Jobb

Eftersom man behöver lite stålar på kulturnatten så erbjöd mamma mig ett litet jobb på kolonilotten.
Så nu har jag grävt ogräs, burit stenar hot och dit och lagt presenning över lådor. Jag tjänar 100 kronor på det och det är väl rätt bra?
Ha det!


I really fell for you

Tjeena!
Har precis duschat och tänkte nu plugga lite spanska.
Imorse blev jag så himlans jävla glad så att det inte var klokt! Mamma beställde en jacka från "Jofama by Kenza" till mig!!!! :DDDDDDDD <33333333333333
JAG ÄR SUUUUPERGLAAAAD! :DD <33
Det blev en tidig födelsedagspresent men herregud så glad jag blev! :D<333
Den kommer inom 1-3 arbetsdagar och jag bara längtar tills den faktiskt kommer! GLAD TJEJ HÄR JA!
 
Denna är min snart! 
 
Senare ska jag på kulturnatten!
Ha det super ala söta läsare! <3

Du och jag tillsammans

Hejsan!
Sitter i mitt rum och har precis ätit.  
Idag kom jag på hur man laddar ner ett filmklipp från telefonen till youtube (y) jag är efterbliven, jag vet :'D
Men jag la upp två klipp. Ett från igår när mathias slår ner hannes... Och ett från början av mattelektionen idag. Båda länkarna finns där nere. 
Idag var jag i skolan och chillade lite. 
På matten spelade vi först in nolife-videon och sen höll vi bara på med våra mobiler, typ messade folk på kik och så. Det roligaste är att Sven inte märker någonting :) 
Sen hade vi hemkunskap och jag och Céline skulle vara extra effektiva eftersom hon skulle gå en kvart tidigare. Det gjorde att vi glömde 2,5 dl av mjölet. Sen skulle vi lägga till det och allt. Vi tyckte att vi var lite misslyckade. Sen när vi la upp våran misslyckade deg på plåtarna så kommer Catharina och säger att våran har perfekt konsistens. Fatta hur lycklig jag blev! Hahah, inget liv... Men ändå :)
Sen på s:t hans så var jag tvungen att baka kanelbullar. Fast jag gjorde knappt något. Men det räknades ändå (y)
Imorgon är det ju kulturnatten :D Ska nog dit med Maia, Belma och Lollo! Så sjukt himla roligt det kommer bli! Läääängtar! 
På söndag är det biets dag på s:t hans och jag ska jobba hela dagen! Jag tycker att dom som har tid faktiskt kan komma och smaka på deras helt ljuvliga honung! På riktigt, den är helt fantastisk! Vann en när där var knytkalas. Och jag kan bara säga att jag satt hela kvällen med den och åt. Haha sån tjockis jag är :'D Men den är ljuvlig.
 
Hoppas ni pallade läsa detta långa inlägget. Men jag har inte bloggat så bra dom senaste dagarna så nu fick ni ett långt inlägg som ni kan läsa! 
 
Länkar:
Slagsmålet mellan Mathias och Hannes:
http://www.youtube.com/watch?v=1dng_pZlBuU&feature=channel&list=UL
Mattelektionen:
http://www.youtube.com/watch?v=XFcM-nww1zk&feature=plcp
 
Och om ni vill vara snälla och prenumera på mig så har ni länken till min kanal här:
http://www.youtube.com/user/flumm98?feature=mhee
 
Puss!
En liten del av min helt underbara klass! 
 
Daniel som envisar sig att han är vigare än mig... Yeye right :'D
 

Det kommer lösa sig

¡Hola!
Sitter på rummet och lyssnar på lite musik :)
Var och tog spruta tidigare idag. Men den gjorde faktiskt inte så ont. Eller, jo. Den första timmen. Men sen var det typ över :)
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag mådde seriöst skit. Huvudvärk, illamående och så jävla trött. 
Aja, idag var jag i skolan. Som vanligt. Till imorgon har jag engelska läxförhör och jag tänkte göra spanskan nu också även fast jag har det till måndag.
Bara för att jag är bäst så kommer jag att ge er ett tips på en youtube kanal som är så jävla kul! 
http://www.youtube.com/user/DewideKlagar?feature=watch om ni inte har kollat in, gör det! hahahahahah :'D
 
Ha det super!
åhåhåhåhåhåh cool va?

Who do you think you are?

Hej!
Sitter hemma vid matbordet och lyssnar på musik. 
Kom på att jag inte hade lagt upp kläderna jag köpte i söndags. Så här får ni en fin liten bild :)
Idag var jag iaf i skolan som vanligt. Kände mig ovanligt trött och dagen kändes jättelång :( Jag och emma stack hem på lunchen eftersom jag hade glömt att skriva upp min bildläxa. Det roliga var att jag hade inte min cykel eftersom att den har punka så vi fick låna Elsornas cyklar. Dom är suuuuperhöga. Ni kan ju tänka er mig och Emma pustande och flåsande på ett par skithöga cyklar :'D HAHAHAHAH!
Aja, nu tänkte jag plugga.
Puss!


 

Fuck plugg

Till imorgon har jag en bilduppgift, franska, biologi. 
Till på onsdag har franska, geografi.
Och till på torsdag har vi läxförhör på samhällskunskap och matteprov.
Älskar mitt liv.
 

I have personality, so fuck i bitch

Sitter på stan med älskade maia och dricker chai latte👍
Vi har chillat livet ute på Stortorget och vi såg hur några studenter hade klätt ut sig och dansade till Gangnam Style. HAHHAHAHAHAH DET VAR SKITKUL!
Aja, ska snart dra hem och plugga :/
Ha det super!


Franska

Sitter ute i solen och hr franska! Håhåhåhå spanjorerna och tyskarna får sitta inne i värmen och vi får sitta ute 👍
Ha det!


I cry, but just a little

Heeeeej!
Har precis kommit hem från stan. 
Efter hansakompaniet tog jag och Maia varsin dryck från Espresso House. Jag tog en chai latte (vilket jag är numera är beroende av, köpte tre stora idag hahah) och Maia en frapino. Sen satt vi vid en fontän och chillade livet (y) 
Sen stack vi till Lund igen och tog återigen en dryck från Espresso House. Då tog vi båda två chai latte. Myyyysigt. Sen satte vi oss på stortorget och bakom oss satt det två p12:or som busvisslade på oss. Vi flabbade ihjäl oss eftersom dom var så små och fula. Sen stack jag hem. Men.... jag hade glömt min gina-påse i maias cykelkorg. Så jag ska komma förbi imorgon så att jag kan ta den. Men jag tänkte ju ha det på mig imorgon :( 
Därför får ni se dom två plaggen imorgon.
Däremot köpte jag också en ring från gina som jag hade på mig. Så den får ni se nu!
Imorgon är det skola :( Jag har 38 glosor på spanskan som jag inte ens har lagt in på quizlet.. Jag är körd.  
Ha det bra alla sötnosar!
ääääälskar den!

Love is like a war, easy to begin and hard to end

Hejsan alla glada!
Sitter på mitt rum och kollar på YT-klipp :)
Tom åkte hem vid halv9 vilket var skönt.
Sen ska jag sticka till malmö med maia. Hon slutade på gympan igår så det är ju ganska jobbigt för henne, men jag ska stötta henne. Kände mig ju själv ganska nere när jag hade slutat där.

Jag måste köpa ett bälte! Mina jeans blir typ förstorade efter första tvätten så nu måste jag verkligen ha ett bälte.

Puss! 😘❤


Film

Hej!
Gjorde en film med Maia och Eden för ett bra tag sen!
Såg den precis och jag tänkte varför inte? 
Här har ni länken: http://www.youtube.com/watch?v=FUtCqNlf-oY&feature=plcp
Puss!

Nothing

¡Hola!
Sitter i mitt rum med Tom och kollar på Jockiboi.
Tom ska sova över här eftersom att hans föräldrar ska på fest. Snacka om att jag kommer att vara trött imorgon -.-
Hittade en charmig bild på mig och mamma som ni får se på..
Ha det!


We were in love

Hej!
Sitter i mitt rum och käkar lite choklad.
Idag var det skolfoto. Jag blev nog ändå ganska okej. Men vi får se när det kommer. 
Nu kommer jag att börja njuta av min helg och redigera bilder! håhåhåhååhå
ha det super :)<3
skriver mer sen 
saaknar 

Idrott

Hej!
Sitter i gympasalen och tittar på när dom andra spelar badminton.
Jag glömde kläder så jag gick monumentsrundan med Céline.
Vi har tagit skolfoto med klassen och sen ska jag ta med elevrådet :)
Ha det!


I love it

Hej! Snart ska jag dra till skolan.
Idag har vi skolfoto på skolan :) det kommer bli superkul! Så nu har jag övat framför spegeln med massa ansiktsuttryck. Haha!
Ha det!


Come closer

Hej!
Sitter på rummet, kälar kakor och lyssnar på musik. 
Har precis pratat med Emma i ungefär en halvtimma. Haha, jag hade ju typ skitmycket att snacka med henne om. Men jag och emma är sis, då har man mycket att prata om, även fast det bara har gått en dag hihi.
Nu ska jag börja göra matteläxan. fuck this shit -.- mamma är ju inte hemma nu heller. så hon kan ju inte hjälpa mig :( 
Aja, ha det bra!



What do you say?


Darling

Hej alla glada!
Nu ska jag dra till skolan. Jag kommer vara livrädd men jag tror att jag klarar det.
Emma är sjuk idag också -.- men bara hon blir frisk tills imorgon.
Antagligen så har mina föräldrar slarvat bort lappen som man ska fylla i så jag vet inte hur jag ska göra med det....
Puss och kram!


Jag kommer aldrig sluta kämpa för dig

Hej.
Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och ska snart äta mat.
Provet gick ändå ganska bra. Det ända som var svårt var typ sista frågan, men det tyckte ju ganska många så jag blir nog inte helt mobbad med det. 
Idag på sista lektionen så var jag typ skiträdd. De flesta vet varför. Men jag tror inte att jag kommer gå ut på bloggen med det. Imorgon kommer jag också vara rädd. Skiträdd. 
Då vet ni det. Kanske går jag ut med allt senare, när saker har löst sig. Men inte nu. 
Nu ska jag äta och sen plugga för läxförhöret i So imorgon. 
Puss!

Live love laugh

Snabbinlägg.
Jag hatar att plugga. Pluga, plugga, plugga. Det tar fanimej aldrig slut.


Du får inte lämna mig

Tjallom!
Just nu sitter jag i mitt rum Och lyssnar på musik. Sen ska jag börja plugga biologi igen.
Idag på biologin så disikerade vi bläckfiskar. Jag fick tårar i ögonen när vi skulle ta ut ögat. Usch! Jag får rysningar bara jag tänker på det. Haha sån fegis jag är!
Nu ska jag göra no, geografi och franska. Hatar att lärare ger en som mest läxor dagen då man har prov :(
Jag hade inte så mycket mer att säga. Kramisar!


We can run away

Halloj!
Nu tänkte jag dra iväg till skolan! Vaknade halv 7 och var ovanligt snabb så jag är klar en kvart innan jag ska vara det.
Maia har hemkunskap på lerbäck idag och eftersom hon glömde sin mobilsladd och en topp på övernattningen så kan jag ju ge henne det nu.
Aja, ha det gött!


The question is, do you love me back?

Hallå!
Sitter i mitt rum med mammas stora fleece och bara myser. Jag har en fruktansvärd huvudvärk som aldrig vill gå över.
Idag försov jag mig med typ en halvtimma och sen låg jag i sängen och kollade på mobilen ytterligare en kvart. När jag sen hade fixat mig lite halvdant och stog och skulle välja vilken hoodie jag skulle ha på mig så ser jag att klockan är 3 minuter över 8 och jag får riktig panik. Men som tur var så hade vi Yvonne första lektionen och för henne spelar det inte så stor roll om man kommer lite sent.
Sen på idrotten sprang vi monumentsrundan och jag förbättrade min tid med ca 8 sekunder sen förra gången. Det dåligaste är att jag har sprungit den på 16 minuter förra terminen och har försämrats med typ en minut. Men nu har jag och emma satt ett mål som säger att vi måste komma under 17 minuter nästa gång. 
Sen på luncen så lyckas jag tappa min gaffel med lingonsylt på mitt linne. Och sen blir det så jävla varmt och soligt ute men jag måste sitta med min hoodie på för att jag inte ska visa mitt smutsiga linne. haha, jag suger verkligen.
Nu måste jag försöka plugga in franska-glosorna vilket kommer vara sjukt svårt. Jag är så jävla trött och har ont i huvudet. Men jag hoppas att jag klarar det. Gunilla är en jävel på det där med läxorna. 
Jag har no-prov på onsdag också. Har inte pluggat ett skit och glömde boken i skolan. I'm screwed. 
 
Aja, hoppas ni mår lite bättre än mig. 
Puss!


Fattar du inte att jag älskar dig?

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag hade fullt upp och sen så snodde mina små kompisar min dator hela tiden. Haha, sötnosar!
Vi hade iaf superkul! Vi somnade vid halv fyra ungefär och vaknade halv tolv. Både igår och idag gick vi ut och fota. Det blev inte så många fina bilder igår, men idag blev det jättebra!
Sen badade vi och ja, hade det riiktigt kul!
Imorgon är det skola, fuck.
Måste träna in 35 spanskaglosor till imorgon och måste börja öva på franskan till tisdag.
Juste, igår var vi på nova också! Jag köpte ett par nya tiktigt snygga jeans från gina som satt perfekt!
Lägger upp bild antingen senare ikväll eller imorgon på dom.
Nu tänkte jag faktiskt plugga. Ha det super!
I love yooooou! <3